Een prijsofferte aanvragen

Hebt u een dienstverlener voor uw bedrijf nodig ?

Voor u maken wij gebruik van vaklui en professionele dienstverleners

ONZE OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN

image
Dienst vastgoedbeheer

Vanaf 250€/maand, vertrouwt u het onderhoud en de logistieke organisatie van uw gebouw toe aan MYSPECIALIST. Door voor deze oplossing te kiezen, beschikt u over één enkel aanspreekpunt aan wie u de organisatie van terugkerende, eenmalige en dringende reparaties die uw gebouw nodig heeft met vertrouwen kunt delegeren. De MYSPECIALIST Dienst vastgoedbeheer - kan worden bereikt 7/7 - selecteert voor u het beste profiel in het netwerk of coördineert de diensten van externe leveranciers (AIB Vincotte,...) - organiseert het schema van de specialist zodat u met voorrang wordt bediend, - het aanbod uit te dagen om concurrerend te zijn, - plant de interventies en zorgt voor de opvolging van de interventie tot uw volledige tevredenheid. Daarnaast biedt ons Dienst vastgoedbeheer u de volgende voordelen: - U profiteert van de VIP-status en uw verzoeken worden met voorrang behandeld. - Uw geld is beschermd gedurende de gehele periode van het werk. De freelancer krijgt een vergoeding als wordt bevestigd dat de levering in overeenstemming is met de verplichtingen van de offerte. Dit aanbod betreft onder andere : - De verschillende onderhoudswerkzaamheden of installaties in het loodgieterswerk, elektriciteit, enz. - Renovatiewerkzaamheden en binnen- en buiteninrichting (schilderen, vloeren, dakbedekking, terras, enz.). - Diverse installaties (keuken, kantoor, toiletten...) - Coördinatie van externe leveranciers - De organisatie van de wettelijke controles Wat de aard van uw werk ook is, u beschikt altijd over de gekwalificeerde en betrouwbare expert om de interventie te verzekeren.

Meer informatie
image
Offshore-diensten

Myspecialist brengt u in contact met deskundige professionals met enkele jaren ervaring in beroepen zoals: managementassistent, boekhoudassistent, financieel assistent, financieel assistent, contentmanager, grafisch ontwerper, copywriter, vertaler, informaticus, ontwikkelaar, ... Het uitbesteden van uw bedrijfsproces zal u ten goede komen omdat: - u stelt duidelijke processen vast met de dienstverlener - uw verwachtingen en behoeften worden aan het begin van de samenwerking gedefinieerd Welke positieve voordelen kunt u verwachten? Naast de tijd die u kunt besteden aan uw core business - het beste rendement - en de controle over uw budget, zal uw bedrijf ook besparen: - in productiviteit - in kwaliteit - flexibel En met de serviceproviders van het Myspecialist netwerk, kunt u er zeker van zijn dat u de juiste outsourcingpartner vindt.

Meer informatie
image
Noodhulpactie

Dit pakket bevat de interventie zoals bijv. heropstarten van electriciteit na een storing. Dienstverleners van het Myspecialist netwerk vervullen zo spoedig mogelijk in geval van defecte verwarming, stroomuitval, defecte verwarmingsketel, inbraak, waterschade, slecht weer, infiltratie,...Myspecialist professionals grijpen zo snel mogelijk in om u te helpen. Er wordt een diagnose gesteld om de aard van de storing op te sporen. Onmiddellijk en definitief herstel is mogelijk, evenals voorlopige maatregelen die kunnen leiden tot een gedetailleerde schatting van de andere werkzaamheden die als preventieve maatregel worden aanbevolen. Door gebruik te maken van het Myspecialist netwerk in geval van een noodsituatie bent u verzekerd van een snelle interventie en professioneel advies.

Meer informatie

UW VOORDELEN

image
ÉÉN CENTRAAL CONTACT

Het Myspecialist netwerk verenigt alle ambachten om u van dienst te zijn. Profiteer van één uniek contactpunt om al uw aanvragen te centraliseren.

Meer informatie
image
DE GARANTIE VAN EEN GOED PROFIEL

Alle zelfstandigen in het netwerk zijn gecertificeerd volgens de normen van onze Myprotect-garantie en hun financiële gezondheid wordt geverifieerd.

Meer informatie
image
EEN PERSOONLIJKE FOLLOW-UP

Een helpdeskteam om uw aanvraag in behandeling te nemen en de follow-up te verzekeren tot de oplevering van het project.

Meer informatie

EEN PRIJSOFFERTE AANVRAGEN

1

U vraagt een gratis offerte aan.

2

Uw geld is tijdens de werkzaamheden beschermd.

3

De plaatsing is conform, Myspecialist betaalt de dienstverlener.

ONS NETWERK, GECERTIFICEERDE SPECIALISTEN