Een prijsofferte aanvragen
Individuele diensten

Een laadstation of laadpaal plaatsen voor uw elektrische auto 360 € /ex VAT*


Bent u op zoek naar een uitstekende Elektricien voor Een laadstation of laadpaal plaatsen voor uw elektrische auto ?

Op Myspecialist.be vindt u:

  • een Elektricien die met 5 sterren werd beoordeeld,
  • die direct beschikbaar is,
  • die dicht bij u woont.

Hoe kan ik een prijsofferte aanvragen?

Klik op « EEN OFFERTE AANVRAGEN » en een Elektricien die met 5 sterren werd beoordeeld en dicht bij u in de buurt woont zal contact met u opnemen binnen de 24u. Voor een spoedgeval kunt u onze helpdesk bellen 02/775.84.84.

Wat kan een Elektricien van het Myspecialist-netwerk allemaal doen voor uw verzoek om "Een laadstation of laadpaal plaatsen voor uw elektrische auto"?

Om uw elektrische auto op te kunnen laden bieden wij u tegen de stuntprijs van €300 (exclusief materiaal) een optimaal geconfigureerde elektrische aansluiting. De uiteindelijke offerte is afhankelijk van het type elektrische aansluiting dat u wenst; het hangt bijvoorbeeld af van de laadsnelheid van de laadpaal, het laadvermogen van de auto en van eventuele slimme toepassingen. De elektromonteurs van het Myspecialist netwerk kunnen u informeren en adviseren over de mogelijkheden. Een paar dingen die goed zijn om te weten: Als u gebruik maakt van uw eigen huisaansluiting, betaalt u minder dan wanneer u uw auto oplaadt bij openbare of gedeelde oplaadpunten. Als u zonnepanelen heeft, geeft het opladen van uw auto u een extra mogelijkheid om deze duurzame energie 100% te benutten. Bovendien betaalt u dan niets meer voor uw verbruik! Elektrische laadstations zijn zo gemaakt dat ze meer vermogen kunnen leveren dan een gewoon stopcontact, zonder oververhit te raken. De laadpaal wordt op een aparte groep geïnstalleerd en heeft in de schakelkast een eigen 30 mA aardlekschakelaar. De stroomsterkte wordt dus niet kunstmatig beperkt om oververhitting te voorkomen zoals met de adapter en lader die bij uw elektrische auto geleverd worden. De laadtijd met een laadpaal is minder dan 6 uur, terwijl het met een standaard stopcontact tot 10 uur kan duren. De "slimme" toepassing kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat de oplaadkracht wordt verminderd als er andere grote apparaten actief zijn. Er kan ook een timer ingesteld worden die de spanning reguleert, zodat het opladen van uw elektrische auto alleen doorgaat op moment dat uw elektriciteitsnetwerk niet teveel belast is. Met deze toepassing kan de gebruiker tevens via internet op de hoogte blijven van de staat van het oplaadproces of van de energiestromen tussen het elektriciteitsnetwerk en het laadstation. De elektriciens van Myspecialist kunnen ook uw installatie controleren en een offerte op maat maken. Bij het plaatsen van een nieuwe installatie variëren de kosten van €300 tot €1500 afhankelijk van de eigenschappen van de aansluiting. Of u nu gaat voor een standaard installatie of voor een gepersonaliseerde offerte inclusief materiaal en levering, laat een gecertificeerde, adequate laadpaal installeren door een zelfstandige van Myspecialist.


Een laadstation of laadpaal plaatsen voor uw elektrische auto

OM U TE DIENEN, EENVOUDIGE EN EFFECTIEVE WERKING.

U klikt op de knop EEN OFFERTE AANVRAGEN.
U ontvangt een gratis offerte die bij u past!
De specialist voert het werk uit en u bent tevreden.

PRIJZEN & VOORWAARDEN

360 € /ex VAT (NORMALE PRIJS)
540 € /ex VAT (PRIJS VOOR SPOED GEVAL)

Condities

  • Normale prijs: De opdracht wordt uitgevoerd in een periode van 48 uur tot 3 weken.
  • Prijs voor een noodsituatie: de opdracht wordt uitgevoerd binnen 24 uur.
  • Gratis offerte exclusief transportkosten.
  • Deze prijs is inclusief de levertijd voor de hierboven beschreven opdracht.
  • Deze prijs is exclusief materialen en benodigdheden.
  • Gratis offerte exclusief transportkosten. Nationaal vast bedrag van €28 per verplaatsing.
  • Deze prijzen zijn adviesprijzen die bevestigd moeten worden door de freelancer die de opdracht zal uitvoeren.

ONZE MEEST GEWENSTE FREELANCERS