EEN PRIJSOFFERTE AANVRAGEN
Persoonlijke diensten

Reparatie van 120m2 steengoed tegels 6960 € /ex VAT*


Bent u op zoek naar een uitstekende Tegelzetter voor Reparatie van 120m2 steengoed tegels ?

Op Myspecialist.be vindt u:

  • een Tegelzetter die met 5 sterren werd beoordeeld,
  • die direct beschikbaar is,
  • die dicht bij u woont.

Hoe kan ik een prijsofferte aanvragen?

Klik op « EEN OFFERTE AANVRAGEN » en een Tegelzetter die met 5 sterren werd beoordeeld en dicht bij u in de buurt woont zal contact met u opnemen binnen de 24u. Voor een spoedgeval kunt u onze helpdesk bellen 02/775.84.84.

Wat kan een Tegelzetter van het Myspecialist-netwerk allemaal doen voor uw verzoek om "Reparatie van 120m2 steengoed tegels "?

Het repareren van een steengoedtegel heeft het voordeel dat het veel goedkoper is dan andere soorten tegels. Door te kiezen voor een door het netwerk aanbevolen vakman met 5 sterren, garandeert u serieus uitgevoerde werkzaamheden en betere afwerkingen die de duurzaamheid van uw tegels garanderen. De werkzaamheden vinden over het algemeen plaats in drie fasen : - tegelvervanging - het vervangen van afdichtingen, als uw afdichtingen bevlekt of gebarsten zijn - Beschermende afwerking, die bestaat uit het coaten van de tegels met een beschermende coating, de ideale oplossing om verdere reparaties te voorkomen en tegelijkertijd de voegen te beschermen tegen vuil. Tip: vergeet niet om na reparaties de tegels en voegen regelmatig te reinigen. Met een mild bleekmiddel en een kleine schrobborstel. Dit voorkomt schimmel en meeldauw. Laat uw stenen tegels repareren door een van onze specialisten. Profiteer van de vaste prijs: 120m2 voor 6960€, d.w.z. ongeveer 58€/m2. Wilt u een gepersonaliseerde offerte? Stuur ons uw aanvraag gratis en ontvang zo snel mogelijk een retour.


Reparatie van 120m2 steengoed tegels

OM U TE DIENEN, EENVOUDIGE EN EFFECTIEVE WERKING.

U klikt op de knop EEN OFFERTE AANVRAGEN.
U ontvangt een gratis offerte die bij u past!
De vakman voert de werken uit en u bent tevreden.

PRIJZEN & VOORWAARDEN

6960 € /ex VAT (NORMALE PRIJS)
10440 € /ex VAT (PRIJS VOOR SPOED GEVAL)

Condities

  • Normale prijs: De opdracht wordt uitgevoerd in een periode van 48 uur tot 3 weken.
  • Prijs voor een noodsituatie: de opdracht wordt uitgevoerd binnen 24 uur.
  • Gratis offerte exclusief transportkosten.
  • Deze prijs is inclusief de levertijd voor de hierboven beschreven opdracht.
  • Deze prijs is exclusief materialen en benodigdheden.
  • Gratis offerte exclusief transportkosten. Nationaal vast bedrag van €28 per verplaatsing.
  • Deze prijzen zijn indicatief en dienen als basis voor de berekening van de definitieve offerte.

GECERTIFICEERDE BEOORDELINGEN

In uw wijk heeft een Tegelzetter heeft 5 sterren gekregen van de klanten die hij heeft geholpen. Laat al je kleine en grote projecten met een gerust hart uitvoeren door het netwerk van MYPECIALIST.BE aanbieders.


DE KWALITEIT VAN DE ZELFSTANDIGEN VAN HET MYSPECIALIST-NETWERK IS BEOORDEELD MET 4,69/5

S. Lauf

Wij zijn heel tevreden met het door de heer Stefan uitgevoerde werk !

B. Van Gompel

Top werk geleverd in een minimum van tijd!

H. Crokaerts

Klantvriendelijke service


VOICI LES DERNIÈRES DEMANDES DE DEVIS

Handyman
Monteren van een houten tuinkast van 2,05m op 0,85m , volgens handleiding te doen met 2 personen --- Assemblage d'une armoire de jardin en bois de 2,05 m sur 0,85 m, selon les instructions, à réaliser par 2 personnes.
Handyman
Het plaatsen van een tuinhuis van maximum 2,5 op 3 inclusief het gieten van een betonplaat om het erop te plaatsen. Via brico -- Installation d'un abri de jardin de maximum 2,5 par 3 incluant le coulage d'une dalle de béton pour le poser dessus. Via brico
@Advise me
Barbecook gasbarbecue Kaduva inox 11,8kW 133x57x116 cm / Link: https://www.brico.be/nl/tuin-terras-buitenleven/barbecues-plancha-s-buitenkeukens/barbecues/gasbarbecues/barbecook-gasbarbecue-kaduva-inox-11-8kw-133x57x116-cm/5328625 --- Barbecook barbecue à gaz Kaduva inox 11,8kW 133x57x116 cm / Lien : https://www.brico.be/nl/tuin-terras-buitenleven/barbecues-plancha-s-buitenkeukens/barbecues/gasbarbecues/barbecook-gasbarbecue-kaduva-inox-11-8kw-133x57x116-cm/5328625WORDT GRATIS MYSPECIALIST VIP LID


Moet je iets repareren?

Als lid van MYSPECIALIST VIP, kun je profiteren van gratis interventies en vele andere voordelen!

Meer informatie

Door dit formulier in te vullen, meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en sms'jes, en je kunt je op elk moment uitschrijven in de voettekst. Zie ons privacybeleid.